Selecteer een pagina

Autohandel Coevorden

Autodealer in Coevorden

Autohandel Bella Italia is een autodealer in Coevorden voor Italiaanse tweedehands auto’s. Deze autohandel is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van occasions die komen van de Duitse automarkt. Deze auto’s zijn goed-geprijsd en hebben vaak een brede variatie aan opties. Ook zijn occasions hier vaak erg goed onderhouden. Autohandel Bella Italia beperkt zich tot de import en verkoop van Italiaanse auto’s, maar is niet beschikbaar voor reparatie.

Occasions uit Duitsland

Bella Italia is als autohandel in Coevorden gespecialiseerd in de import en verkoop van Italiaanse automerken. Vanuit Duitsland worden diverse interessante, goed-geprijsde en goed-uitgevoerde Italiaanse auto’s geïmporteerd naar Coevorden. Het bedrijf is gespecialiseerd in de Fiat 500 en de Alfa MiTo, maar heeft zo nu en dan ook andere automerken in de verkoop.

Financiering mogelijk!

Soms kan het financieel gezien lastig zijn om een auto aan te schaffen. Hierbij kunnen wij u ondersteunen. Bij dé Italiaanse autohandel in Coevorden, Autohandel Bella Italia, bieden wij financiering voor een auto. Regel bij ons uw financiering tegen aantrekkelijke tarieven en goede voorwaarden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vertel ons je wensen

Het is aannemelijk dat de auto die u zoekt momenteel niet bij ons beschikbaar is. Wij helpen u graag met uw zoektocht. Laat een bericht achter met uw wensen bij ons contactformulier. Wilt u direct weten of wij iets voor je kunnen betekenen, neem dan contact op met +31 6 520 830 74.

Heeft u een specifieke wens?

Autohandel Bella Italia is dé autodealer in Coevorden en omstreken. Stel ons uw vraag bij contact en of bel ons op 06 520 830 74 voor een snel en persoonlijk antwoord!